BAMBUDDHA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 167 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bambuddha. Meer weten? Ontdek meer

3 jun 2024 om 19:47 Heerlijk gegeten! Zoals altijd!
31 mei 2024 om 22:37 Door drukte kregen we onze bestelling wat laat, maar niet getreurd, er was meer dan besteld en alles super lekker! Enthousiaste dame kwam nog een keer bezorgen, foutje maar wij mochten alles houden. Thx team Bambudda, super aardig en erg lekker!!
24 mei 2024 om 21:03 Eten was lekker
24 mei 2024 om 20:41 Tja, het is heerlijk. Zoals altijd! Helaas waren ze wel de gember en sojasaus vergeten.
13 mei 2024 om 15:32 Great food nice service
13 mei 2024 om 12:15 Al het eten was weer lekker Goed warm wat warm moest zijn En ze waren mooi Optijd
12 mei 2024 om 22:01 We wilden een keer gaan afhalen en zo kwamen we bij het gezellige restaurant met terras. We hebben gevraagd of we het eten niet daar mochten opeten, dat was geen enkel probleem. We hebben heerlijk gezeten, met drankjes en desserts, top!!
9 mei 2024 om 20:36 Het duurde vandaag lang voordat onze bestelling kwam. 19.00 u werd 19.45 u. Sommige onderdelen vielen tegen en waren erg doorgebakken (zalm, inktvisringen). De pokebowl die we altijd erbij hebben had ineens een erg pittige saus. Dat was wat minder.
4 mei 2024 om 22:01 Lekker eten en props voor de bezorger die moest wachten bij de bushalte
4 mei 2024 om 19:51 Alles prima en lekker warm en snel geleverd
1 mei 2024 om 6:25 Het eten werd een kwartier te vroeg geleverd waardoor ik de bezorger bijna had gemist.
26 apr 2024 om 20:33 Bestelling werd iets voor de afgesproken tijd bezorgd. Alles was goed warm. Het was erg lekker allemaal, de springrolls vonden we minder goed.